AGCO Menetapkan Tarikh Akhir untuk Operator Tidak Terkawal Meninggalkan Ontario
toto

AGCO Menetapkan Tarikh Akhir untuk Operator Tidak Terkawal Meninggalkan Ontario

Syarikat dalam pasaran perjudian terkawal di Ontario yang beroperasi tanpa lesen yang diperlukan perlu menarik palam pada operasi mereka atau live draw hongkong Suruhanjaya Alkohol dan Permainan Ontario akan menarik palam pada mereka. Ini sepatutnya berlaku pada tarikh akhir yang ditetapkan pada 31 Oktober . Ontario sangat liberal dalam hal undang-undang perjudiannya, tidak bertindak terhadap “pelaku jahat” yang disasarkan di bidang kuasa lain seperti Belanda .

Meliberalisasikan Pasaran Perjudian Bermaksud Tiada Lagi Kegemaran
Sebagai contoh, Pihak Berkuasa Perjudian Belanda tidak menunjukkan kelonggaran terhadap syarikat – malah syarikat yang sudah mantap – yang telah beroperasi sebelum pengesahan pasaran. Ontario memilih untuk menutup mata, membantu banyak jenama beralih daripada status tidak terkawal kepada terkawal dan dengan cara, memudahkan pengguna untuk terus bermain dengan jenama yang mereka percayai selama bertahun-tahun.

Kini, bagaimanapun, pengawal selia memastikan bahawa semua orang bermain mengikut peraturan. Ini masuk akal kerana tempoh peralihan telah berakhir Result SDY sekarang dan mana-mana syarikat yang ingin mempunyai cara yang sah untuk beroperasi 100% melebihi lembaga telah pun berbuat demikian. Orang lain dijemput untuk menyertai jika mereka mahu, tetapi status quo akan diubah.

Piawaian baharu ini menetapkan bahawa pengendali dan pembekal berkaitan permainan yang kini aktif dalam pasaran tidak terkawal di Ontario mesti menamatkan aktiviti mereka dalam pasaran tidak terkawal untuk mengelakkan menjejaskan kelayakan mereka untuk pendaftaran.

AGCO juga melaraskan peraturan sedia ada yang berkaitan secara langsung dengan cara permainan peniaga secara langsung dikawal. Menurut pengendali, terdapat minat yang ketara dalam penyertaan dalam permainan sebegitu, kebanyakannya disebabkan kemudahannya dan pengalaman yang sangat digilap yang mereka tawarkan. Disebabkan minat itu, AGCO telah melihat dengan lebih dekat dan mengenal pasti bidang penambahbaikan yang akan berkuat kuasa pada 31 Oktober .

Perjudian Luar Pesisir Perpisahan dan Kawasan Kelabu
Semua perubahan digubal untuk menangani sektor “kelabu”. Sebagai peringatan, pada masa lalu Ontario tidak mempunyai masalah dengan membenarkan syarikat Data SGP menyasarkan penduduk di wilayah itu. Perkara itu tidak pernah ditangani, dan Kanada dengan pantas menarik beberapa jenama permainan terbesar dalam industri yang membolehkan mereka mengumpul pangkalan data nama tempatan yang mengagumkan. Walau bagaimanapun, lebih banyak perlu dilakukan untuk menutup lubang dalam bajet yang ditinggalkan oleh pengendali sedemikian.

Menurut kerajaan wilayah, sebanyak $1 bilion setahun mungkin sebenarnya bocor kepada pengendali luar pesisir yang tidak diwajibkan membayar cukai mengikut undang-undang. Angka-angka ini mendahului industri perjudian terkawal walaupun. Panjang dan pendeknya ialah tiada lagi perjudian pasaran kelabu di Ontario.